Adevăruri pe care oamenii sănătoşi le cunosc

Oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de sănătate şi, prin urmare, caută formula prin care să obţină ceea ce doresc. Însă, pe măsură ce află tot mai multe informaţii, unele dintre ele părând contradictorii, realizează că nu există o definiţie tradiţională a unui stil de viaţă sănătos. Nu este vorba strict despre vegetarism, veganism, mediteranean etc. Un stil de viaţă sănătos poate cuprinde toate acele formule şi încă ceva pe deasupra.

08 apr. 2014, 19:53
Adevăruri pe care oamenii sănătoşi le cunosc

Iata cateva dintre caracteristicile oamenilor sanatosi, conform mindbodygreen.com.

1. Vor sa fie activi inclusiv la 90 de ani
In acest moment speranta de viata este de 70 de ani si se fla in crestere. Insa ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care corpul tau functioneaza la acea varsta. Poate ca iti doresti sa te poti plimba, alerga, juca pana in ultima clipa a vietii tale. Iar pentru a obtine asta fa alegerile potrivite care sa te ajute sa-ti atingi scopul pe termen lung.

2. Nu contabilizeaza fiecare calorie

Cine vrea sa contabilizeze fiecare calorie si apoi sa se ingrijoreze in legatura cu ea? Vorbeste despre bucuria pe care o simti atunci cand mananci. Asa cum se stie caloriile nu sunt toate la fel, iar un simplu calcul s-ar putea dovedi gresit si, mai ales, obsesiv.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Adevărat sau fals? Mituri despre sănătate care te pun pe gânduri