Adi Minune a ajuns pe patul de spital. Karmen, fiica manelistului: „Niciodată nu l-am văzut așa”

Anunț îngrijorător despre Adi Minune. Manelistul a ajuns pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate, a mărturisit fiica artistului, Karmen Simionescu. Internarea a fost decisă de medici după ce Adi Minune a efectuat mai multe investigații. 

22 apr. 2023, 08:49

Karmen Simionescu a revenit cu noi informații despre starea de sănătate a manelistului. Tatăl său și-a revenit: se pare că tratamentele administrate au avut efect pozitiv.

Adi Minune e gata să susțină o serie de concerte, în această vară.

„Tatăl meu este foarte bine. E perfect sănătos. Și-a revenit. A avut o mică problemă. A fost internat. A plecat într-o scurtă „vacanță’, deci are forțe proaspete pentru nebunia din vară care urmează.

Niciodată, de când mă știu eu, nu l-am văzut așa. Tata nu a fost niciodată internat. A mai avut momente când s-a simțit rău, și-a făcut perfuzii acasă, una alta, un pui de somn, lasă că îmi revin”, a declarat Karmen Simionescu, la Antena Stars.

 

Ce se întâmplă, de fapt, cu Adi Minune

 

Karmen a recunoscut că tatăl său muncește foarte mult, iar oboseala și-a spus cuvântul. Totodată, artista mărturisit că nu l-a văzut niciodată pe tatăl său să-i fie rău.

„Tata este genul de om care nu zice ‘Mi-e rău!’. Eu nu l-am auzit niciodată pe tata să zică ‘Mi-e rău’ și am zis că a ajuns la vârsta de 50 de ani, era momentul să ia o mică pauză și să stea să se curețe organismul lui și să se odihnească.

După atâta alergătură și o viață întreagă de activitate, este momentul să spui ‘Stop, vreau și eu o pauză!”’, a mai transmis fiica lui Adi Minune.