Ipoteză BOMBĂ în cazul sinuciderii finei lui Adrian Minune

Doina Radu, fina lui Adrian Minune, s-a sinucis acum două zile, dar moartea ei rămâne una suspectă.

28 oct. 2014, 12:25
Ipoteză BOMBĂ în cazul sinuciderii finei lui Adrian Minune

S-a aruncat pe fereastră încercând să fugă de soţul ei! Asta cred vecinii despre fina lui Adi Minune, după tragedia care a avut loc în urmă cu două zile. Oamenii se tem să vorbească deschis despre membrii clanului Caran, unul dintre cele mai periculoase din Capitală.

„A-mpins-o cineva! Că nu se arunca ea de nebună! Sigur! Sigur!”, susţine o vecină, filmată de România TV cu camera ascunsă.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu două zile, în cartierul Titan. Soţia interlopului Caran, în vârstă de 40 de ani, a căzut de la etajul 8 al unui bloc şi a murit.

„Fugea, săraca! Când colo, când colo! De el! Fata a vrut s-o ţină, a prins-o de bluză. Şi… s-a rupt. Că, na, e greutate. Şi a căzut. E fina lui Adi Minune”, spune altcineva.

Soţul Doinei, Fane Caran, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Bucureşti, ieşise de curând din penitenciar.

„Nu poţi, domnule, să te bagi. Că ăştia-s periculoşi! Dacă spui vreo prostie sau dacă spui un lucru, poate că se supără şi cine ştie ce i se pune?! Numai noaptea vin toţi, să ştiţi. Ziua nu vine nimeni. Când începe să se-nsereze, vezi maşini de toate culorile! De toate felurile! O familie numeroasă! Ei când se-adună.. .ţi-e frică să mai treci pe-acolo. O iei pe partea cealaltă!”, a mai spus un vecin.

Moartea Doinei Radu este considerată suspectă şi este cercetată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.