Adi Minune o să turbeze de furie. Ce declaraţii îi face fiica manelistului iubitului ei

Fiica lui Adi Minune este acum liberă să îl iubească pe Franco, tânărul după care a fugit din casa părinţilor acum aproape două luni. Tânăra le arată şi fanilor de pe site-ul ei de socializare cât de fericită este alături de iubitul ei, pe care îl considferă ca fiind soţul ei.

09 iul. 2014, 20:13
Adi Minune o să turbeze de furie. Ce declaraţii îi face fiica manelistului iubitului ei

Fiica lui Adi Minune este fericită în braţele iubitului ei, Franco, şi vrea să arate asta tuturor. Frumoasa adolescentă în vârstă de 16 ani şi jumătate, care de aproape o lună locuieşte la tânărul de 19 ani, se fotografiază ori de câte ori are ocazia, în ipostaze tandre alături de Franco şi postează imaginile pe un site de socializare, potrivit libertatea.ro.

Însă o postare recent făcută de Carmen Simionescu pe contul ei de socializare, cu siguranţă îl va scoate din sărite pe Adi Minune, care nu vede deloc cu ochi buni relaţia dintre ea şi Franco, băiatul de 19 ani cu care se iubeşte.

Lângă o imagine în care apare alături de Franco, frumoasa fiică de 16 ani şi jumătate a lui Adi Minune a scris mesajul: „Amo a mi mardio (Îmi iubesc soţul, n.r.)„.

Citeşte şi: SCANDAL: Adrian Minune le-a tăiat fondurile fiicei sale Carmen Simionescu şi lui FRANCO