Adi Mutu şi Sandra Bachici, în faţa altarului

Relaţia dintre Adi Mutu (36 de ani) şi iubita lui, fotomodelul Sandra Bachici (21 de ani), se consolidează. Dovadă e faptul că fotbalistul a introdus-o deja în „familia" lui de prieteni, el cununând sâmbătă, în Bucureşti, un cuplu de apropiaţi.

02 mai 2015, 19:29

După ce a divorţat în secret de Consuelo, Briliantul nu se mai fereşte să se afişeze peste tot cu iubita lui, Sandra, un fotomodel din Timişoara pe care i l-a suflat unui fost coleg de naţională. Cei doi locuiesc în aceeaşi casă de la începutul acestui an şi se pare că au planuri serioase împreună.

Sâmbătă după amiază, amândoi au păşit în faţa Altarului, la cununia unor buni prieteni de-ai Briliantului. Chiar dacă fostul fotbalist a declarat la intrarea în biserică, râzând, că naşi sunt ba el şi mama lui, ba preotul, pe invitaţia de nuntă a prietenului apare, la menţiunea „naşi”, numele lui Mutu şi al Sandrei. După ceremonia religioasă, Mutu, mama lui şi iubita nu s-au dus, cu restul nuntaşilor, direct la restaurantul unde are loc petrecerea, ci s-au îndreptat mai întâi spre casă.