Adina Alberts cere românilor donaţii pentru a lupta contra restricţiilor, dar are milioane de euro în bancă si alte milioane în opere de artă

Medicul Adina Alberts cere donații de la românii care nu cred în COVID-19 pentru a angaja oameni care să o ajute să combată mai eficient datele oficiale despre pandemie și vaccinare, pentru că, susţine ea, se luptă singură de un an cu un aparat de stat imens.

08 apr. 2021, 18:47
Adina Alberts cere românilor donaţii pentru a lupta contra restricţiilor, dar are milioane de euro în bancă si alte milioane în opere de artă

Adina Alberts, fost candidat la primăria sectorului 1 şi soția milionarului Viorel Cataramă, are un cabinet privat de chirurgie estetică, care aparent îi aduce un profit consistent, conform datelor publicate în declaraţia sa de avere.

„Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte…

Adina Alberts: „Mă lupt cu nişte forţe inepuizabile. Vă invit să donaţi aici!”

Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi. Pentru adevăr!

Adina Alberts, obiecte de arta

Pentru sănătatea noastră a tuturor! Vă invit să donați aici! Mulțumesc”,  a cerut Adina Alberts pe Facebook.

În conturi are 1,1 milioane de franci, un million de dolari, 150 de mii de euro, scrie Newsweek.

Conturile Adinei Alberts

 

Medicul chirurg estetician Adina Alberts s-a remarcat în ultimul an prin faptul că se luptă să demonstreze că Sars-COV 2 nu este un virus atât de periculos pe cât susțin specialiștii lumiii, că pandemia de COVID-19 este exagerată și că tratamentele aplicate în spitale de colegii săi doctori sunt greșite.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu s-a dat de gol că nu ştie cum sunt înmormântaţi morţii de COVID. Răspunsul ministrului: „Altă întrebare”