Adina Buzatu, în tandreţuri cu un medic celebru. Gesturi de afecţiune, în public FOTO

Adina Buzatu ştie să-şi facă unii clienţi fericiţi, aceştia plecând de la celebra stilistă şi pupaţi, şi îmbrăţişaţi.

02 feb. 2019, 08:31
Adina Buzatu, în tandreţuri cu un medic celebru. Gesturi de afecţiune, în public FOTO

Paparazzii au surprins-o, recent, pe Adina Buzatu, într-o formă de zile mari, în magazinul pe care îl deţine într-un mall din Capitală, scrie spynews.ro. În momentul în care în magazin şi-a făcut apariţia un medic estetician celebru, Adina Buzatu s-a luminat la faţă.

Citeşte şi Adina Buzatu spăla parbrize la 14 ani, „Vă rog să nu râdeţi” VIDEO

Radiind de fericire, stilista l-a îmbrăţişat pe client, apoi a făcut mai multe poze alături de estetician. L-a sărutat pe obraji, l-a strâns în braţe şi nu s-a dezlipit de bărbat până când acesta a decis să părăsească magazinul. Apoi l-a pupat iar, l-a strâns la piept şi i-a mărturisit că abia aşteaptă să îl revadă. Şi, ca o gazdă bună, l-a condus pe medic până la ieşire, unde, emoţionată, l-a mai pupat o dată.

Adina Buzatu nu este doar o femeie de afaceri pricepută, ci şi o mamă împlinită, pentru că fiica sa îi ascultă sfaturile şi o face mândră. Sara este studentă la una dintre cele mai bune şcoli din lume care se ocupă de managementul hotelier, iar Adina Buzatu este fericită că fiica sa şi-a urmat visul.

„Sara face o şcoală de management hotelier. Este la una dintre cele mai bune şcoli din lume, este numărul cinci pe facultate, învaţă enorm. Sunt mândră de ea şi nu doar că învaţă bine, ci pentru că are o gaşcă excepţională, sunt zece la număr şi umblă toţi, se distrează, dar când vine vorba de învăţat este prima la examene. Au o echipă foarte bună, facultatea îi stimulează, iar în echipa ei sunt notele cele mai bune”, spunea, recent, Adina Buzatu.