Adina Samson, iubita primarului Nichita, a cerut protecţia Poliţiei

Adina Samson îşi doreşte cu disperare să uite umilinţele la care a supus-o Gheorghe Nichita, fostul ei iubit. Urmărită de angajaţi ai Poliţiei locale la ordinul lui Nichita şi ameninţată de edil că o va distruge, blonda de 33 de ani speră ca, în viitor, femeile să fie protejate de asemenea abuzuri.

08 mai 2015, 09:43

Declanşarea anchetei DNA împotriva lui Gheorghe Nichita, primarului Iaşului, şi plasarea acestuia sub control judiciar nu au avut darul a o face pe fosta iubită a edilului să se simtă în siguranţă. După ce a fost spionată şi ameninţată de Nichita, Adina Samson a solicitat protecţie.

Am solicitat protecţie din partea Poliţiei şi a Parchetului împotriva lui Nichita şi a gorilelor lui. El şi haidamacii lui sunt în stare de orice în acest moment„, a declarat, pentru stiripesurse.ro, avocatul Dragomir Tomaşeschi, fost prefect al judeţului Iaşi.

Inspector de specialitate la Primăria Iaşi, Adina Samson, amantă a edilului Gheorghe Nichita timp de câţiva ani, a decis să nu facă altă plângere împotriva fostului vicepreşedinte al PSD.

Tânăra s-a confesat în „Adevărul, exprimându-şi dorinţa să încheie acest capitol urât al vieţii: “Vreau doar să trec cu bine peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil”.

 Dincolo de coşmarul îndurat din cauza edilului, Adina Samson s-a simţit înşelată şi de apropiaţi: “Din păcate, am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (n.r. – ale lui Gheorghe Nichita), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale”.

Adina Samson e convinsă că “situaţia femeii în România trebuie schimbată prin legi care să o protejeze de violenţă. Doresc să mă implic, pe viitor, în astfel de proiecte”