ADIO DE GALĂ. U Craiova – Steaua, ultimul meci pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova va evolua împotriva celor de la Steaua în sferturile de finală ale Cupei României, astfel că fanii din Bănie vor avea parte de un adevărat regal înainte de demolarea arenei "Ion Oblemenco".

06 nov. 2014, 14:29
ADIO DE GALĂ. U Craiova – Steaua, ultimul meci pe „Ion Oblemenco”

Felix Grigore, managerul general al Universităţii, a declarat: „Meciul cu Steaua va fi ultimul jucat pe stadionul Ion Oblemenco. Am obţinut înţelegere de la autorităţile locale şi vom juca acolo. Vom aveam 30.000 de suporteri în tribune care ne vor împinge către victorie. Dacă luăm ultimele 7 etape, noi suntem pe primul loc, iar Steaua în urma noastră. Dacă-i vom elimina nu înseamnă că vom produce surpriza”.

Emil Săndoi, antrenorul principal al Universităţii, a spus: „Sorţii nu au fost de partea noastră. Steaua era cel mai greu adversar pe care-l puteam întâlni. Însă, la ora actuală, noi suntem pe primul loc în clasamentul formei, postură pe care dorim să o menţinem şi la ora jocului cu Steaua. Vom lupta pentru calificare, pentru Nicuşor Bancu, pentru suporteri, care, sunt convins că vor umple stadionul. Este un meci de gală la despărţirea de Ion Oblemenco, iar acesta este un motiv în plus pentru care dorim să câştigăm”.


loading...