Adio tocuri rupte, instabile sau zgâriate: Vezi ce dispozitiv le poate proteja GALERIE FOTO

Femeile pot fi fericite. De-acum încolo pot uita de spaima că ar putea să li se zgârie sau rupe tocurile înalte şi subţiri ale pantofilor. Un producător isteţ le vine în ajutor cu un dispozitiv special, practic şi, pe deasupra, elegant.

29 oct. 2013, 21:36

Adio, tocuri rupte sau zgâriate în gropi, grătare metalice de şters tălpile pantofilor, crăpături în asfalt şi câte alte adevărate capcane pentru cochetele care vor să aibă oricând o încălţăminte impecabilă.

Citeşte şi Cercetătorii au descoperit un nou avantaj al pantofilor cu toc înalt

Newyorkezii au inventat un dispozitiv special care „îmbracă” tocurile-cui ale pantofilor eleganţi, care conferă purtătoarei protecţie sporită pe „terenurile accidentate” ale metropolei americane. 

Citeşte şi Secretul mersului pe tocuri: Cum pot evita femeile durerile de spate sau afecţiunile picioarelor

Dispozitivul Plain HeelBopp poate fi aplicat pe orice astfel de toc şi este disponibil într-o gamă largă de culori pentru a se asorta cu nuanţa pantofului pe care se aplică. Costă aproximativ 53 de dolari, iar pentru „ediţiile de lux”, încrustate cu totfelul de desene sau pietre strălucitoare, preţul unui astfel de toc de protecţie este de 108 dolari, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Vedete care au vrut să fie sexy pe tocuri imense şi au „muşcat din asfalt” FOTO AMUZANTE

Accesoriul este fabricat din poliuretan şi are o bază lărgită, în forma literei „D”, oferind astfel mai multă aderenţă la sol şi stabilitate celei care îl poartă. Este bun şi pentru mers sau dans pe suprafeţe pe care se alunecă. Dispozitivul a fost creat de designerul german Katharina Hermes, care a lucrat şi pentru faimosul Alexader McQueen.