Administraţia Fondului de Mediu a publicat listele cu firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla și în Programul Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare de miercuri.

17 iul. 2019, 18:28
Administraţia Fondului de Mediu a publicat listele cu firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 192 de dosare pentru 348 de autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 de dosare pentru 61 de autovehicule, dintre care 56 pur electrice şi 5 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus, informează instituţia.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât şi pentru Programul Rabla Plus, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.