Administraţia Fondului de Mediu a publicat listele cu firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

Publicat: Miercuri, 17 Iulie 2019 21:28 // Actualizat: Miercuri, 17 Iulie 2019 21:28 // Sursa: romaniatv.net

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla și în Programul Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare de miercuri.

Foto: businessmagazine.ro

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 192 de dosare pentru 348 de autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 de dosare pentru 61 de autovehicule, dintre care 56 pur electrice şi 5 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus, informează instituţia.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât şi pentru Programul Rabla Plus, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Administraţia Fondului pentru Mediu programul Rabla programul Rabla Plus
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H