Administratorul Lactate Brădet, despre angajaţii diagnosticaţi cu E.Coli: "Analizele nu sunt elocvente"

Publicat: Marţi, 15 Martie 2016 21:02 // Actualizat: Marţi, 15 Martie 2016 21:02 // Sursa: romaniatv.net

Administratorul Lactate Brădet, Marius Badea, susţine că a trimis la Institutul Cantacuzino probe pentru analize făcute angajaţilor fabricii sale şi că nu a primit oficial niciun rezultat. Mai mult, Marius Badea spune că a fost informat de către DSP Argeş că analizele care arată că angajaţii fabricii sunt infectaţi cu E-coli nu sunt "elocvente”.

Administratorul Lactate Brădet, Marius Badea, a declarat, marţi seară, pentru News.ro că a plătit analize pentru angajaţii săi la Institutul Cantacuzino şi că nu a fost informat oficial despre faptul că angajaţi ai fabricii pe care o conduce ar fi infectaţi cu bacteria E-coli.

"Noi am cerut şi am anunţat de la începutul campaniei că am cerut teste de E.coli pentru toţi angajaţii noştri. Am trimis la Cantacuzino pe cheltuiala noastră aceste probe pentru analize, nu avem nici n răspuns oficial până în acest moment", a spus Badea.

Administratorul Lactate Brădet a precizat că a avut o comunicare cu DSP Argeş şi că reprezentanţii instituţiei i-ar fi spus că analiza "nu este elocventă" şi că bacteria trăieşte în intestinul uman.

"DSP Argeş a dat nişte declaraţii că unii dintre angajaţii noştri ar avea, şi ai noştri şi nu mai ştiu de unde, dar în acelaşi timp la întrebarea «ce trebuie făcut?», ne-a spus că «nu aveţi ce să le faceţi pentru că este o analiză care nu este elocventă, pentru că toată lumea are E.coli trăiesc în intestinul uman şi nu trebuie făcut niciun tratament la oameni şi nu este o analiză relevantă. În schimb, dă nişte comunicate care nu-şi au niciun sens»" a declarat Marius Badea pentru News.ro.

"Dacă ar fi fost o cerinţă obligatorie nu ar fi trebuit să existe într-un normativ al Ministerului Sănătăţii în cea ce priveşte angajarea oamenilor? E clar că nu este ceva periculos, dar în cazul nostru s-a făcut din ţânţar armăsar", a mai spus Badea

Administratorul Brădet a catalogat drept "declaraţii calomnioase" informaţiile prin care sunt făcute publice rezultatele analizelor care arată că angajaţii sunt infectaţi.

"Cert este că nouă ne-au venit din nou rezultate inclusiv de la laboratoare din România, pe probe recoltate din România, care infirmă şi toate acuzaţiile sunt negative. Probabil că mâine vom face o conferinţă de presă în care să prezentăm toate aceste rezultate", a mai spus Marius Badea.

Mai mulţi angajaţi ai fabricii Lactate Brădet sunt infectaţi cu E.coli, analizele prelevate de autorităţile de la unii dintre muncitorii din fabrică arătând că pentru şapte dintre ei coproculturile sunt pozitive la această bacterie, iar în cazul a trei este prezent şi germenul care provoacă verotoxina.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajati Lactate Brădet E.coli Lactate Brădet
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mar 21:19
... Administratorul Lactate Brădet, Marius Badea, susţine că a trimis la Institutul Cantacuzino...
15 mar 21:12
...făcute angajaţilor fabricii sale şi că nu a primit oficial niciun rezultat. Citește mai departe… Citeste mai departe: Administratorul Lactate Brădet, despre angajaţii diagnosticaţi cu E.Coli: “Analizele nu sunt elocvente” ...
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H