ADMITERE FACULTATE 2014. UPB, ASE şi UB organizează admitere în luna septembrie pentru locurile rămase libere

ADMITERE FACULTATE 2014. Universitatea Politehnica din Bucureşti, Academia de Studii Economice şi Universitatea din Bucureşti vor organiza în luna septembrie a doua sesiune de admitere pentru ocuparea locurilor rămase libere.

05 aug. 2014, 06:28
ADMITERE FACULTATE 2014. UPB, ASE şi UB organizează admitere în luna septembrie pentru locurile rămase libere

ADMITERE FACULTATE 2014. La Politehnica, înscrierile pentru cea de-a doua sesiune de admitere se vor face între 5 şi 12 septembrie iar examenele vor avea loc între 15 şi 19 septembrie, se precizează pe site-ul instituţiei.

ADMITERE FACULTATE 2014. Facultatea de Drept a UB va organiza concurs de admitere în sesiunea septembrie doar pentru forma de învăţământ la distanţă (ID), conform informaţiilor publicate pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit Agerpres, înscrierile pentru cea de-a doua sesiune la UB se vor face între 5 şi 12 septembrie iar examenele se vor susţine între 15 şi 19 septembrie. Data limită de afişare a rezultatelor este 23 septembrie.

ADMITERE FACULTATE 2014. La ASE înscrierile se vor face între 9-11 septembrie şi afişarea rezultatelor la eseul motivaţional – în 11 septembrie. În 12 septembrie va avea loc susţinerea probelor de competenţă lingvistică pentru candidaţii înscrişi la programele cu predare în limbi străine şi tot în aceeaşi zi va avea loc afişarea listelor cu candidaţii repartizaţi pe locurile finanţate de la buget, la taxă şi a celor aflaţi în aşteptare. Pe 16 septembrie se va face afişarea finală a listelor cu candidaţii admişi pe locurile finanţate de la buget şi taxă şi a celor respinşi.

Citeşte şi: ADMITERE FACULTATE 2014. O universitate din Constanţa caută cu disperare studenţi pentru locurile fără taxă