ADMITERE LICEU 2014: Cum se face REPARTIZARE LICEE 2014, etapa a treia

ADMITERE LICEU 2014, REPARTIZARE LICEE 2014: În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

28 iul. 2014, 07:25
ADMITERE LICEU 2014: Cum se face REPARTIZARE LICEE 2014, etapa a treia

ADMITERE LICEU 2014, REPARTIZARE LICEE 2014. Doar unul din cei 4 candidați din Neamt respinși în prima etapă a admiterii computerizate au participat la cea de-a două etapă care s-a desfășurat pe 24 iulie. Ceilalți trei e posibil să fi renunțat la ideea de a urma un liceu, dar mai au totuși o șansă de a-și continua studiile dacă participă la următoarea etapă, programată în luna septembrie. Situaţia nu este cu mult schimbată în alte judeţe. 

ADMITERE LICEU 2014, REPARTIZARE LICEE 2014. În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

ADMITERE LICEU 2014, REPARTIZARE LICEE 2014. Calendarul ultimei etape de admitere

1 august – Afişarea locului de desfăşurare şi a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă
1 septembrie – Înscrierea candidaţilor la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă.
2–3 septembrie – Desfăşurarea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.
4 – 5 septembrie – Repartizarea absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare.