ADMITERE LICEU 2015. La ce liceu a intrat fiul ministrului Educaţiei

Admitere liceu 2015. Ministerul Educaţiei a publicat mediile cu care au fost admişi la liceu absolvenţii de clasa a VIII-a. Printre elevii care au fost repartizaţi în prima etapă de admitere se află şi fiul Ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Radu S. Cîmpeanu a fost admis la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Capitală.

14 iul. 2015, 11:32
ADMITERE LICEU 2015. La ce liceu a intrat fiul ministrului Educaţiei

Radu Cîmpeanu a absolvit clasa a VIII-a la Liceul „Nicolae Iorga” din Capitală. Băiatul ministrului Educaţiei a obţinut nota 7.90 la examenul de Limba şi literatura română şi nota 7.25 la proba de Matematică. Radu Cîmpeanu a depus contestaţie la matematică, dar nota finală a rămas neschimbată. Radu Cîmpeanua obţinut în final o medie de 7.57 la Evaluarea Naţională, media după cei patru ani de liceu fiind  9.33, potrivit gandul.info.

În urma calculării mediei, băiatul ministrului a intrat la liceu cu 8.03, la profilul de Ştiinţe ale Naturii de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Capitală.

Admiterea în liceu se face şi în 2015 prin repartizare computerizată, conform rezultatelor obţinute de elevi după susţinerea probelor scrise de la Evaluarea Naţională.

Citeşte şi: REPARTIZARE COMPUTERIZATA LICEU 2015: Topul celor mai bune licee din România