Adolescent amendat după ce a încercat să însceneze o tâlhărie

Un adolescent din Galaţi, care după ce a pierdut un ceas în valoare de aproximativ 800 de lei şi-a tăiat pantalonii şi s-a lovit în zona feţei pentru a se răni, reclamând apoi la Poliţie că a fost victima unei tâlhării, a fost amendat cu o sută de lei.

15 feb. 2017, 13:20
Adolescent amendat după ce a încercat să însceneze o tâlhărie

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi, pe 23 ianuarie, de către un minor în vârstă de 17 ani care a spus că în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se deplasa pe strada Arad, din municipiul Galaţi, a fost victima unei tâlhării, potrivit unui comunicat transmis miercuri de IPJ Galaţi.

Potrivit news.ro, băiatul le-a povestit poliţiştilor că a fost abordat de trei tineri necunoscuţi care, ameninţându-l cu un cuţit, l-au condus în scara unui bloc unde, prin acte de violenţă, l-au deposedat de un ceas în valoare de aproximativ 800 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, tânărul şi-a pierdut ceasul de mână şi pentru că avea mustrări de conştiinţă a înscenat tâlhăria.

Poliţiştii au concluzionat că după ce minorul a intrat în scara unui bloc unde şi-a tăiat pantalonii cu un ciob de sticlă şi s-a lovit în mod repetat în zona feţei pentru a-şi crea leziuni, el s-a deplasat la domiciliu său înştiinţându-şi tatăl că a fost bătut şi jefuit.

Fiind pus în faţa rezultatului investigaţiilor efectuate de poliţişti, tânărul a recunoscut fapta, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.

Vezi si: Un barbat in varsta de 28 de ani a fost arestat dupa ce a violat si talharit o femeie chiar cu cateva ore inainte sa se insoare