Adolescent arestat pentru că a folosit un robot teleghidat pentru a trimite droguri peste graniţă

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost arestat de către patrula de graniţă. Individul transporta metantefaminele peste graniţă, în apropiere de punctul de frontieră Otay Mesa Port of Entry, au informat autorităţile de frontieră

20 nov. 2019, 14:45

Agenţii Patrulei de Frontieră cred că drogurile au fost transportate pe la graniţa de sud, la capătul  frontierei dintre SUA şi Mexic. De acolo, drogurile erau trimise printr-o gaură făcută în gard, în partea de nord a gardului, au informat autorităţile de frontieră, potrivit purtătorului de cuvânt Theron Francisco.

Autorităţile de graniţă au reuşit să detecteze transportul de droguri, iar adolescentul de 16 ani a fost prins şi arestat. Adolescentul avea asupra lui, în momentul în care a fost interpelat, adolescentul avea asupra lui 50 de pachete de metamfetamină, în valoare de peste 106.000 de dolari americani.

Citeşte şi Teroare în ţară, după eliberarea unuia dintre fiii unui vestit traficant de droguri

Nu este pentru prima oară când agenţii de frontieră fac asemenea capturi de droguri de contrabandă. Ei folosesc diferite dispozitive pentru a comercializa droguri interzise.

În luna august 2017, un bărbat a fost prins şi arestat de poliţiştii de frontieră strecurând pe la graniţă o cantitate importantă de metamfetamină.