Adolescent TORTURAT: L-au împuşcat, i-au scrijelit o svastică pe cap şi i-au dat fecale de pisică VIDEO

Blue Kalmbach, 16 ani, le-a spus judecătorilor că îi pare sincer rău pentru tortura atroce pe care el alături de alți trei prieteni au aplicat-o prietenului lor în februarie, scrie New York Daily News, citat de Jurnalul.

22 aug. 2014, 12:35
Adolescent TORTURAT: L-au împuşcat, i-au scrijelit o svastică pe cap şi i-au dat fecale de pisică VIDEO

patru adolescenți, Blue Kalmbach, Jenna Montgomery (15 ani), Jess Taylor (17 ani), și Shane Connell (14 ani), din Portland, statul Oregon, sunt acuzaţi că l-au sechestrat pe Dustyn Murrain, fostul lor prieten, l-au lovit în cap cu o rangă, l-au împușcat în piept cu pistol cu aer comprimat, i-au scrijelit pe scalp o svastică și l-au pus să mănânce fecale de pisică.

Motivul pentru care cei patru l-au atacat pe Dustyn au fost că tinerii au vrut să fure banii şi placa de skateboard a colegului lor. Mama victimei a declarat însă în fața instanței că ea crede că Blue Kalmbach i-a torturat fiul pentru că aflase că Dustyn avea o relație cu fosta iubită a atacatorului.

Incidentul a avut loc pe 10 februarie. Dustyn a supravieţuit atacului extrem de violent, deşi cel mai probabil va avea restul vieţii cicatrici. 

„Nu există niciun sens pentru ceea ce au făcut”, a declarat Kelli Murrain, mama băiatului agresat. 

Procurorii americani i-au acuzat pe adolescenţi de răpire, furt, agresiune şi ameninţare. 

Ieri, Blue Kalmbach a fost condamnat la 11 ani de închisoare. 

Jenna Montgomery și Shane Connell au primit aproape 10 ani de închisoare, iar Jess Taylor va petrece următorii 8 ani după gratii.

Dustyn „a fost grav traumatizat, nu doar fizic, ci şi emoţional”, a spus mama băiatului. „Este ceva ce îl va afecta toată viaţă, mai ales dacă cicatricea nu se va vindeca. De fiecare dată când se va privi în oglindă va retrăi acea amintire”, a mai spus Kelli Murrain.