Adolescentă de 16 ani, găsită moartă în casă. Tatăl său a fost cel care a găsit-o fără suflare

O tragedie a avut loc în Vaslui. O fată de 16 ani a fost găsită moartă în casă, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Locuia în garsoniera bunicii, care nu era acasă când s-a întâmplat nenorocirea.

28 sept. 2022, 08:33
Adolescentă de 16 ani, găsită moartă în casă. Tatăl său a fost cel care a găsit-o fără suflare

Adolescentă de 16 ani, găsită moartă în casă. Cel care a găsit-o fără suflare a fost chiar tatăl ei. Fata era elevă la un liceu din Vaslui și locuia singură în garsoniera bunicii, după ce, în urmă cu un an, părinții au divorțat.

Adolescentă de 16 ani, găsită moartă în casă. Tragedie în Vaslui

Citeşte şi Crimă șocantă la un cămin de bătrâni din Călărași. Un bătrân de 79 de ani și-a înjunghiat doi colegi

Tânăra de 16 ani a fost gãsită de tatăl său în camera în care dormea, intinsă cu fata în jos şi cu picioarele sub un dulap. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în momentul în care a deschis uşa apartamentului a simţit un miros puternic de gaz, apoi si-a găsit fata fără suflare.

Anchetatorii spun că adolescenta ar fi pornit aragazul pentru a se încălzi, iar în încăpere s-a acumulat monoxid de carbon. Medicii sosiți la fața locului spun că fata era moartă de mai multe ore, potrivit vremeanoua.ro.

Vecinii spun că în ultima săptămână adolescenta mai locuia cu o fatã în apartament, cel mai probabil o colegã sau o prietenã, care în seara fatidicã nu a fost în locuinta mortii.

Toţi cei care o cunoşteau pe tânără sunt şocaţi de moartea prematură a acesteia.

Poliția a deschis o anchetă. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Citeşte şi Tânăr ucis înainte de nuntă. Crima şocantă s-a petrecut sub ochii viitoarei soţii şi ai copilului lor