Adolescentă salvată de la moarte în ultima clipă. Poliţia a găsit-o imediat după ce şi-a tăiat venele

O adolescentă de 18 ani, din localitatea argeşeană Hârseşti, a fost găsită de poliţişti, sâmbătă, la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă, fiind transportată conştientă la spital.

21 dec. 2019, 17:19
Adolescentă salvată de la moarte în ultima clipă. Poliţia a găsit-o imediat după ce şi-a tăiat venele

În seara zilei de 21 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către mama celei în cauză (…), cu privire la faptul că fiica acesteia i-a transmis mai multe mesaje prin care o anunţa că vrea să se sinucidă. Femeia le-a indicat poliţiştilor mai multe locuri unde tânăra s-ar fi putut refugia pentru a recurge la gestul extrem, iar poliţiştii care au răspuns la eveniment au reuşit să o găsească pe tânără după circa 10 minute de la sesizare„, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, adolescenta a fost găsită în curtea unei gospodarii nelocuite din localitatea Hârseşti, care îi aparţine unei rude. Fata îşi provocase mai multe tăieturi la antebraţul stâng, având pierderi de sânge, iar în apropiere a fost descoperit şi un bilet conţinând un mesaj de adio.

Tânăra a fost preluata de un echipaj medical, fiind conştientă. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs„, precizează reprezentanţii IPJ Argeş.