Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni chiar sub ochii părinţilor

Sfârşit tragic pentru o adolescentă de 15 ani din Cluj. Fata a murit după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Martorii acuză că ambulanţa a venit abia după 20 de minute. 

13 nov. 2016, 06:37
Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni chiar sub ochii părinţilor

Alexandra avea 15 ani şi a mers în localitatea Vâlcele, în vizită la bunici. A vrut să treacă strada pe trecerea de pietoni, să ajungă la părinţii ei care o aşteptau vizavi. O şoferiţă de 21 de ani a frânat brusc când a văzut-o, iar un alt şofer, ca să evite impactul, a tras brusc de volan şi a izbit-o în plin, potrivit România TV.

Alexandra a fost grav rănit şi a rămas inconştientă la pământ. Martorii au sunat la 112 şi au cerut disperaţi ajutor. O ambulanţă a pornit imediat spre ea, însă, spun martorii, a ajuns abia după 20 de minute. Asta pentru că, din cauza bordurilor montate pe drum, autospeciala nu a putut depăşi coloana de autoturisme.

În tot acest timp, adolescenta se zbătea între viaţă şi moarte sub ochii neputincioşi ai părinţilor.

Medicii ajunşi la faţa locului au resuscitat-o pe fată şi au reuşit să o readucă la viaţă. Au transportat-o la spital în comă, unde Alexandra a murit. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu a oferit un punct oficial de vedere pentru a spune dacă într-adevăr ambulanţa a întârziat din cauza bordurilor montate, aşa cum spun şoferii. 

CITEŞTE ŞI: Accident grav la Bârlad. Trei persoane au fost rănite, iar şoferul vinovat a fugit de la locul faptei