Adolescente din Iaşi, transformate în sclave și torturate. Mărturiile cutremurătoare ale fetelor abuzate: Era foarte important să te îneci, să iasă toxicitatea din tine!

Un nou scandal sexual a izbucnit în România. Zeci de adolescente, dintre care multe minore, au fost abuzate sexual de Morel Bolea, președintele a două fundații din Iași cu priză la tineri: Kasta Morrely (modă) și Eurodemos (proiecte civice).

17 dec. 2020, 11:10
Adolescente din Iaşi, transformate în sclave și torturate. Mărturiile cutremurătoare ale fetelor abuzate: Era foarte important să te îneci, să iasă toxicitatea din tine!

Adolescente din Iaşi, transformate în sclave și torturate. Morel Bolea ar fi singurul bărbat acceptat în cele două entităţi. Acesta are în subordine nu mai puţin 15-20 de fete și femei.

Adolescente din Iaşi, transformate în sclave și torturate. Ce spun fetele care au scăpat din iadul de acolo

Omul de 60 de ani avea reguli clare. Fetele nu erau acceptate în comunitate dacă nu erau virgine, de aceea erau racolate la vârste cât mai fragede şi îndepărtate de familie. Mai mult, Bolea acţiona în aşa fel încât să depindă total financiar de asociaţii şi să stea docile.

Abuzurile sexuale sunt la ordinea zilei, cu una sau mai multe fete, în funcție de cum are chef liderul. Foste membre ale organizațiilor spun că Morel Bolea a abuzat sexual, în repetate rânduri, fete aflate la pubertate, adolescente și femei mature.

„Dacă zicea că soarele e albastru, o spunea foarte veridic, aproape că erai tentat să crezi că are dreptate. Unele fete spuneau că are puteri ezoterice, că poate să controleze energiile. Zicea că bărbații strică musculatura vaginală și atacă creierul.

Zicea că bărbații strică musculatura vaginală, deformează corpul și atacă creierul. Nu ne-a învățat nimeni despre lucrurile astea, nu știam mai bine, tot ce spunea suna ca și cum ar fi adevărat. Părea că doar el poate să facă chestii pe care alți bărbați nu pot să le facă

Pe de-o parte era dorința de a accede la ceva, de cealaltă parte eram speriată și scârbită. Era departe de mine plăcerea, era o chestie mecanică, la oră fixă, când îți zicea el. Era foarte important să te îneci, să-ți dea lacrimile, să-ți fie rău, să iasă toxicitatea din tine – așa spunea [Morel Bolea]”, spune una dintre victime pentru Libertatea.

Citeşte şi: Mama fetei abuzate de profesorul de sport din Tulcea: A chemat-o să se plimbe cu maşina, i-ar fi dat o ţigară şi a luat-o ameţeala