Adolescente dispărute de acasă. Părinţii sunt disperaţi

Două adolescente de 15, respectiv 16 ani au dispărut miercuri de acasă. Fetele sunt din Hunedoara şi Braşov, iar părinţii sunt disperaţi pentru că nu mai ştiu nimic de ele. Aceştia au cerut ajutorul poliţiştilor dar au postat şi mesaje pe facebook în speranţa că cineva le va da de veste.

10 mart. 2016, 11:38

Romina Rostaş are 15 ani şi părinţii nu mai ştiu nimic de ea de miercuri. Fata a plecat la şcoală dimineţă, iar după terminarea orelor, aceasta a sunat-o pe mama ei şi i-a spus că este acasă la prietenul ei, scrie voceatransilvaniei.ro.

De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de ea. Adolescenta a mai plecat o dată de acasă, însă, s-a întors după câteva zile.

Fata are 1,60 m înălțime, păr negru legat, ochi căprui, față rotundă, aproximativ 60 kg.

În aceeaşi zi a dispărut şi Mira, o tânără de 15 ani din Râşnov. Părinţii săi au postat un mesaj pe facebook, în speranţa că cineva o va recunoaşte pe fiica lor.

„Fiica noastra de 16 ani Mira a disparut in Brasov. A fost vazuta ultima oara in jurul orei 3:30 la Biserica Baptista «Speranta». Telefonul ei a fost gasit in partea cealalta a orasului langa biserica «Maretul Har» dar nimeni de acolo nu a vazut-o la slujba de seara. Niciunul din prietenii ei nu a mai vazut-o dupa scoala. Daca aflati ceva despre ea, va rugam sa ne anuntati de indata. Suntem disperati, acum mergem la politie – acestia au pornit deja investigatiile. 0755871944 – sunati doar daca aveti informatii despre Mira”.

Poliţiştii le caută în continuare pe cele două adolescente.