Adrian Alexandrov, declaraţii surprinzătoare: Iubitul Elenei Udrea vrea să devină premier

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a vorbit despre planurile de viitor alături de mama copilului său. Fostul fotomodel se gândeşte să intre în politică şi spune că s-ar bucura ca iubita lui să ajungă preşedinte, iar el premier.

26 iul. 2018, 06:55
Adrian Alexandrov, declaraţii surprinzătoare: Iubitul Elenei Udrea vrea să devină premier

Adrian Alexandrov a povestit în cadrul unei emisiună că şi-ar dori să rămână în România alături de mama copilului său. Mai mult decât atât, el se gândește să facă pasul către politică și spune că s-ar bucura ca iubita sa să ajungă președinte, iar el premier.

„Ne dorim să rămânem în România, atât eu, cât şi Elena, numai că ea trebuie să-şi rezolve problemele. Vedem cum o va face. (…) Mi-aş dori şi poate la un moment dat voi face pasul către scena politică.

La cât de bine o cunosc pe Elena, ce-şi propune să facă, reuşeşte. Dacă va dori să reintre pe scena politică are susţinerea mea. (…) M-aş bucura să reuşească şi să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale. (…)

Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.r.), pentru că aş avea Guvernul la dispoziţie, în sensul în care m-aş implica în tot ce ţine de organizarea României”, a declarat Adrian Alexandrov.

Elena Udrea se află în Costa Rica și va aduce pe lume o fetiță, care va avea dublă cetățenie.

Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel’, a spus iubitul Elenei Udrea, la Antena 1.

Elena Udrea este condamnată definitiv la şase ani de închisoare şi dată în urmărire internaţională. 

Citeşte şi Adrian Alexandrov, ANUNŢ SURPRIZĂ despre botez şi nunta cu Elena Udrea