Adrian Alexandrov îşi vinde LA REDUCERE vila din Corbeanca. Cât a lăsat din preţ logodnicul Elenei Udrea FOTO

Adrian Alexandrov îşi vinde la reducere vila din Corbeanca. Logodnicul Elenei Udrea şi-a cumpărat casa acum câţiva ani, dar acum a luat decizia să o vândă pentru 205.000 de euro, negociabil, aşa cum se arată în anunţul postat de Alexandrov chiar pe site-ul agenţiei sale imobiliare.

19 apr. 2019, 18:45

Adrian Alexandrov îşi vinde la reducere vila din Corbeanca. Cere cu 7.000 de euro mai puţin decât preţul iniţial. Acum, pe site-ul agenţiei sale de imobiliare, cere 198.000 de euro, negociabil, adică a făcut o reducere de 7.000 de euro faţă de preţul iniţial.

Elena Udrea, în rol de mamă de şapte luni. Cum arată fetiţa Eva Maria

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să îşi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul 1 regăsim 3 dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi semineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de 2 locuri de parcare în curte”, este descrisă proprietatea lui Alexandrov.

„Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională. Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului”, se arată în anunţ.


loading...