Adrian Alexandrov, un tată implicat. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea alături de fiica lor

După încarcerarea fostului ministru Elena Udrea, fiica acesteia, Eva, a rămas în grija tatălui ei. Adrian Alexandrov încearcă să o facă pe micuță să treacă mai ușor peste lipsa mamei și petrece timp prețios alături de ea.

28 feb. 2023, 11:02
Adrian Alexandrov, un tată implicat. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea alături de fiica lor

Adrian Alexandrov a surprins alături de fiica sa, dar și în compania altor prieteni și micuța lor, într-un parc din Capitală. După ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute și încarcerată la Penitenciarul Târgșor, Adrian Alexandrov se ocupă singur de fiica sa și a Elenei Udrea. El se implică în creșterea și educarea fiicei sale, Eva, în vârstă de 4 ani, și face o mulțime de activități cu ea.

Recent, paparazzi Spynews l-au surprins pe Adrian Alexandrov alături de fiica lui într-un parc din București. Potrivit sursei citate, partenerul Elenei Udrea a fost foarte grijuliu cu fiica lui și au petrecut momente plăcute în parc alături de un alt cuplu și fetița lor.

IMAGINI AICI

Citește și: Elena Udrea are tot mai mici șanse să iasă din închisoare. Judecătorii i-au respins cererile de sesizare a CJUE, CEDO și CCR

 

Elena Udrea are tot mai puține șanse să iasă din închisoare prea curând. Judecătorii Înaltei Curți i-au respins cererile de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene, a Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții Constituționale a României.

Elena Udrea: Sunt în închisoare în mod ilegal!
„Pentru mine este surprinzător că Direcția Națională Anticorupție se opune sesizării Curții Europene de Justiție. Sunt în închisoare în mod ilegal. Cred că este obligatoriu ca CJUE să vină și să explice cum a dat decizia din 21 decembrie 2021, ținta mea este să fiu judecată legal”, a spus ea în fața judecătorilor Înaltei Curți.