Tragedie în lumea automobilismului. Un multiplu campion a murit la 61 de ani.

E doliu în lumea automobilismului. Adrian Borțică, multiplul campion de viteză în coastă la istorice și la viteză pe circuit pentru automobile istorice a decedat. Vestea tragică a fost anunţată de Federația Română de Automobilism Sportiv.

14 sept. 2021, 17:32
Tragedie în lumea automobilismului. Un multiplu campion a murit la 61 de ani.

Adrian Borțică a murit, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, în urma unei lungi suferințe. Prietenii si apropiații își pot lua rămas bun de la campion, miercuri după 11.30 la Biserica Sfantul Vasile cel Nou din Calea Victoriei. Înmormântarea lui Adrian Borțică va avea loc joi, de la ora 11.30 la cimitirul Izvorul Nou (Dristor)

De peste 10 ani licențiat FRAS, Adrian Borțică a participat la zeci de curse dedicate automobilelor istorice. Pilotul  era un iubitor al motorsportului și în ultima perioadă a concurat la bordul unui BMW 1602.

Citeşte şi: Pierdere mare pentru fotbalul românesc. A făcut parte din „Generaţia de Aur”

Adrian Borțică a murit. În vară a concurat la cursa de pe Transaplina

Ultima sa participare în Campionatul Național de Viteză în Coastă a fost în vara acestui an, la runda de pe Transalpina.

În ultimele sezoane, Adrian Borțică a fost un abonat la podiumurile campionatelor de istorice la care concura. În 2019, el a devenit campion la clasa A2+B2 și a terminat pe locul 3 la generalul dedicat de la viteză în coastă.

“Drum lin spre ceruri, Adrian! Condoleanțe familiei!”, a anunţat Federația Română de Automobilism Sportiv.

Citeşte şi: EUROSPORT LIVE VIDEO Emma Răducanu-Leylah Fernandez ONLINE streaming. Finală inedită la US Open 2021