Adrian Corduneanu, plasat în arest la domiciliu. Cum arată vila interlopului din Iaşi

Adrian Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu, pentru că a cerut 1.000 de euro unui ieșean care a vândut o firmă cu datorii, drept "pedeapsă". Cel care a preluat firma a apelat la Corduneni pentru a recupera banii.

14 apr. 2022, 08:25

Adrian Corduneanu, plasat în arest la domiciliu. Duminică, Adrian Corduneanu și fostul patron al firmei s-au întâlnit. După ce a înmânat interlopului suma de 2.000 de lei, a mers direct la poliție undeva reclamat faptul. Firma acestuia vindea hamburgeri.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă„, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Citeşte şi: Primele imagini cu Adrian Corduneanu luat pe sus de mascații cu mitraliere de la SAS. „Beleaua”, în cătușe VIDEO

Adrian Corduneanu, plasat în arest la domiciliu

După două ore de audieri, magistrații au decis ca interlopul să fie eliberat din arestul Politiei, urmând ca acesta să stea 30 de zile în „arest” la domiciliu, potrivit Ziaruldeiasi.ro. Corduneanu locuiește într-o casă destul de mare și aranjată luxos. Acesta a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini din interiorul vilei sale.

Dincolo de imaginile în care Corduneanu udă gazonul casei sau apar icoanele înșiruite, atrag atenția și câteva amănunte mai neobișnuite, cum ar fi scaunele ținute în jurul mesei învelite în celofan.