Adrian Corduneanu rămâne în arest. Interceptări noi în cazul celui supranumit „Beleaua”

Cel mai de temut interlop din Iaşi, Adrian Corduneanu, rămâne după gratii. Între timp au apărut noi interceptări care demonstrează că interlopul, supranumit Beleaua, ştia că este filat de anchetatori. Chiar și așa, el îşi ameninţa victima şi spunea că polițiștii nu au ce să-i facă.

08 apr. 2016, 06:42
Adrian Corduneanu rămâne în arest. Interceptări noi în cazul celui supranumit „Beleaua”

Magistraţii de la Tribunalul Iaşi au hotărât ca Adrian Corduneanu să rămână în spatele gratiilor, deşi acesta a încercat să-i convingă pe judecători că este nevinovat şi că nu l-ar fi ameninţat pe agentul de vânzări. Potrivit România TV, Corduneanu nu a reuşit să-i convingă pe judecători, astfel că a rămas în continuare în arest.

Citeşte şi ADRIAN CORDUNEANU postează pe Facebook din închisoare. Ce le scrie „Spaima Moldovei” fanilor săi. „Adrian este robot…”

Decizia judecătorilor se bazează pe apariţia unor noi înregistrări, în care se relevă faptul că deşi Adrian Corduneanu „Beleaua” ştia că este filat, continua să îşi ameninţe victimele. „Frate, nu-i bine şi ştiu unde să-l bag să te fac franjuri şi nu are nimeni ce să-mi facă. Ştiu că sunt urmărit de poliţie, din scara vecină de la etajul 4, dar nu au ce să-mi facă„, spunea Corduneanu, potrivit referatului de arestare al procurorilor.

Citeşte şi Corduneanu ştia că este interceptat: „Îţi rup capul. Nu are nimeni ce să-mi facă”