Adrian Cristea, gata pentru NUNTA ANULUI. Ce spune despre Bianca

Adrian Cristea are o relatie de cativa saptamani, dar nu s-a lecuit in totalitate de Bianca Dragusanu.

26 oct. 2014, 14:44

Adrian Cristea este gata oricand sa se impace cu Bianca Dragusanu, ba chiar ar fi dispus sa o ia de nevasta, sustin surse din anturajul fotbalistului. 

„Adi Cristea o mai iubeste pe Bianca. Nu mai este chiar atat de inflacarat si ia in calcul si varianta ca nu va mai fi iubitul acesteia, dar totusi ii este greu sa renunte. Are acum o relatie, de cateva saptamani, dar cand a fost intrebat, recent, de un prieten, cand si cu cine are de gand sa se casatoreasca, am auzit ca ar fi raspuns ori cu Bianca, ori cu niciuna”, a spus un amic al lui Adrian Cristea.

INCREDIBIL! Ce au putut să facă două EX-IUBITE ale lui Adrian Cristea

Adrian Cristea a continuat să revină ca un bumerang la Bianca Drăguşanu, relaţia lor fiind fragmentată de numeroase despărţiri. Iar acum, când relaţia dintre cei doi s-a încheiat definitiv, ultimul episod fiind escapada de la Paris, care a şi dus la divorţul Biancăi de Victor Slav, a ieşit la iveală şi ce îl făcea pe Cristea să revină mereu în braţele vedetei TV.

Denisa Botcari, declaraţie ŞOC despre PERFORMANŢELE SEXUALE ale lui Adrian Cristea

Fostul iepuraş Playboy le dă peste nas celor care au considerat-o o pradă uşoară, iar despre „Prinţul” Adrian Cristea a făcut o declaraţie şoc: „N-am avut nici o aşteptare de la el. Nici măcar două-trei ore nu-l ţine!”.

Denisa Botcari a mai avutv relaţii pasagere cu Cristian Daminuţă, Mihai Costea şi Irinel Columbeanu.

Lovitură de TEATRU. Cine este BLONDA cu care Mihai Costea A ÎNŞELAT-O pe Daniela Crudu

Adrian Cristea, mesaje perverse pe Facebook