Adrian Cristea, DECLARAŢII BOMBĂ despre Bianca Drăguşanu: Ne-am întâlnit şi ne-am sărutat

Viaţa Biancăi Drăguşanu este oricum, dar numai monotonă nu. Nu se termină bine un scandal, că izbucneşte altul. Acum, în prag de nuntă, fostul iubit al Biancăi, Adrian Cristea, face declaraţii surprinzătoare despre relaţia lui actuală cu focoasa vedetă, dar şi despre relaţia acesteia cu Victor Slav.

18 iul. 2013, 09:34
Adrian Cristea, DECLARAŢII BOMBĂ despre Bianca Drăguşanu: Ne-am întâlnit şi ne-am sărutat

Adrian Cristea a mărturist în cadrul unei emisiuni de televiziune că după ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, cei doi au continuat să vorbească, ba mai mult aceasta s-a plâns de relaţia cu Victor Slav.

Am fost plecat mult timp în Belgia. Am început să vorbim la telefon, prin mesaje, prin video call. Ştiam că a început o relaţie cu Victor. Mi-a spus şi când a fost cerută de soţie. Îmi spunea mereu că îl apreciază, dar nu-l iubeşte pe Victor„, a spus Adrian Cristea, potrivit cancan.ro.

Când se ducea Victor la sală, mă suna şi îmi spunea că îi este dor de mine. Ne-am întâlnit în spatele blocului unei amice când am venit din Belgia. Am stat pe bancă (…) şi ne-am sărutat, ne-am făcut declaraţii„, a mai mărturisit Adrian Cristea.

Mai mult, fotbalistul a făcut şi dovada faptului că a făcut schimb de mesaje dulci cu Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, scenă EROTICĂ pe un pat. N-au rezistat până în dormitor