Adrian Cristea, PRIMA DECLARAŢIE după revenirea în FOTBAL

Adrian Cristea a declarat, joi, că vrea să răsplătească prin evoluţii bune şansa pe care i-a oferit-o Concordia Chiajna, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

11 sept. 2014, 16:16
Adrian Cristea, PRIMA DECLARAŢIE după revenirea în FOTBAL

„A fost greu pentru mine pentru că niciun club nu se aruncă la un jucător care nu a evoluat de şase luni sau mai mult. Mi-a fost greu, pentru că m-am antrenat sigur, dar acum mă bucur că sunt aici. Mulţumesc clubului Concordia pentru această şansă pentru că nu am mai jucat de luni bune. Sper să îi răsplătesc pentru asta. Eu am venit să ajut Concordia să rămână în Liga I, iar Concordia mă ajută pe mine să reintru în circuit. Este un ajutor reciproc. Mai am nevoie de pregătire, dar cred că în maxim două săptămâni voi fi la capacitate bună de joc. Antrenorul mi-a spus că am toată susţinerea lui şi că mă va ajuta să ajung la un nivel fizic bun”, a spus Adrian Cristea la prezentarea oficială.

„Eu sunt acelaşi, chiar dacă anul trecut eram la Steaua, iar acum sunt la Chiajna. Nu e nicio schimbare, niciun pas înapoi pentru mine. Am luat-o poate de zero, dar nu e nicio problemă din partea mea, am venit să dau tot ce am mai bun. Ar fi păcat ca o echipă ca Chiajna care oferă asemenea condiţii de pregătire şi financiare să nu rămână în Liga I”, a precizat Adrian Cristea.