Adrian Despot, reacţie DURĂ la adresa GUVERNULUI. „Se apelează din nou la vechi tactici diversioniste”

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, este furios după demersurile Guvernului legate de modificarea Codului Penal.

03 feb. 2017, 13:46
Adrian Despot, reacţie DURĂ la adresa GUVERNULUI. „Se apelează din nou la vechi tactici diversioniste”

Adrian Despot este de părere că protestele din stradă sunt ultimul lucru pe care îl pot face românii.

„Protestele reprezintă ultimul lucru pe care-l putem face. Votul a fost primul, iar acesta este ultimul. Este un drept constituţional al nostru de a protesta şi cred că pornind de la propriul exemplu, lucrurile se pot schimba”, a spus Adrian Despot.

„România este o ţară total imprevizibilă. În mod normal, efectul ar fi trebuit să se fi făcut deja simţit. În mod normal, protestele astea, care sunt la un nivel cum nu a mai fost în România de la Revoluţie încoace, ar fi trebuit să rezolve ce a reuşit să încurce Guvernul. Însă văd că lucrurile nu s-au schimbat, se apelează din nou la vechi tactici diversioniste, galerii şi aşa mai departe. E foarte greu de spus ce se va întâmpla. Eu sper doar ca oamenii să-şi păstreze optimismul şi curajul (…). Este de datoria noastră să manifestăm paşnic, pentru că în nici un caz nu putem răspunde cu aceeaşi armă”, a adăugat acesta, potrivit rfi.ro.