Adrian Enache, PRIMA DECLARAŢIE după agresarea fiicei sale: I-a pus cuţitul la gât, mâna pe corp, pe fese

Adrian Enache a dat prima declaraţie după ce fiica lui a fost agresată de paznicul complexului rezidenţial în care locuieşte. Cântăreţul şi-a vizitat fiica la spitalul Floreasca.

06 iul. 2014, 09:44
Adrian Enache, PRIMA DECLARAŢIE după agresarea fiicei sale: I-a pus cuţitul la gât, mâna pe corp, pe fese

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresată sâmbătă, în scara blocului în care locuia tatăl ei, în zona Băneasa din Capitală chiar de portarul clădirii. Tânăra este internată la spitalul Floreasca din Capitală, iar duminică dimineaţă a fost vizitată de Adrian Enache şi de mama ei.

I-a pus cuţitul la gât, i-a pus mâna pe corp, pe fese, ea aşa mi-a zis. Este un atac premeditat. El a venit cu briceagul. Culmea, este omul locului. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, el fiind în Ramadan, cetăţean libanez, l-a părăsit raţiunea. Este incredibil, omul pe care îl solicitam să ne ajute şi de multe ori ne ajuta. Era un tip care ne ajuta„, a spus Adrian Enache, la România TV.

Fiica lui Adrian Enache l-a chemat în ajutor pe paznicul complexului, atunci când a văzut că nu are curent în locuinţă. Au mers împreună la panoul electric, iar când a văzut că nu o poate ajuta, fata s-a luat la ceartă cu paznicul. Bărbatul de origine libaneză susţine că fata l-a jignit. De nervi, Kanan Ali a atacat-o şi a tăiat-o cu cuţitul la mână. Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile în cursul dimineţii de duminică.