Adrian Enache, sunat de AMANTĂ în faţa SOŢIEI: „Nu ştiam cum să răspund…”

Cântăreţul debutează în film cu scurtmetrajul "Kandy, ciocolată de lux cu gust de femeie", inspirat parcă din viaţa sa, după cum singur se amuză. În această seară, de la ora 19.00, la avanpremiera de la Cinema Patria, Adrian Enache îi aşteaptă pe toţi admiratorii lui să le ofere un recital special şi să vadă filmul împreună. Intrarea este liberă.

12 mai 2015, 08:20
Adrian Enache, sunat de AMANTĂ în faţa SOŢIEI: „Nu ştiam cum să răspund…”

În ciuda faptului că îşi vede un alt vis împlinit, Adrian Enache recunoaşte că „îl doare toată fiinţa” din cauza stării bunului prieten şi coleg Gabriel Cotabiţă, scrie ziarulring.ro. „Mi-a fost rău zilele acestea, am rememorat toate momentele împreună. Şi e cumplit, incredibil… Chiar dacă proiectul e frumos, n-am cum să fiu fericit în sufletul meu, pentru că mă gândesc la Gabi, o mare voce a României. Am sufletul zdrobit de durere pentru că ştiu că nu mai are nicio şansă. Doar dacă Dumnezeu ar face o minune”, a spus Adrian Enache.

Citeşte şi Anunţul care întristează o ţară întreagă. Adrian Enache: „Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală”

A câştigat castingul pe YouTube

„E primul meu rol într-un scurtmetraj şi a ieşit dintr-o glumă. Subiectul e un tip căsătorit cu doi copii care are amantă şi producătorii au zis că parcă ar fi viaţa mea. Mi-au dat scenariul, în care aveam un rol principal, şi am întrebat de ce am trei replici în 20 de minute. În «Nota zero la purtare», storceam 30 de cămăşi pe reprezentaţie şi credeam că aşa se joacă. Şi Claudia Motea, actriţa canadiană de origine română care a venit cu ideea, partenera mea din film şi, totodată, scenaristă, mi-a dat replica: «Eşti minunat, te-am văzut pe YouTube şi ne-a plăcut că mereu eşti ca în viaţa reală. Ai văzut «Orient Express»?». Da! «Află că marele Gheorghe Dinică a făcut cel mai bun rol şi n-a scos o vorbă. A jucat doar prin mimică.» În film se văd trăirile… sunt scene când îmi sună telefonul şi fac feţe-feţe, că eram cu nevastă-mea la masă şi nu ştiam cum să răspund. Şi fără dialog”, a declarat Adrian Enache.

Invitat să înregistreze la Los Angeles

Surprizele nu se opresc aici… „Compozitorul muzicii din scurtmetraj e cel care semnează coloana sonoră în filmele lui Spielberg. A luat piesa mea «O singură noapte» şi a reorchestrat-o pentru film. Claudia Motea i-a spus despre mine, iar el m-a văzut interpretând piesele idolilor mei, Tom Jones şi Elvis Presley. A zis că sunt uimitor şi m-a invitat să înregistrez în studiourile lui din Los Angeles. La Cinema Patria voi susţine şi un show alături de trupa mea de coveruri, X-Tenns. Voi interpreta piese de colecţie într-o orchestraţie modernă”, dezvăluie Enache.

Citeşte şi Adrian Enache, scene fierbinţi alături de actriţa Claudia Motea

Cu Maia şi Iureş, la Hollywood

Producătorii hollywoodieni au pus deja ochii pe Adrian Enache. „Visul meu a fost să joc într-un film, fie şi scurtmetraj. Se pare însă că următorul e chiar ca lumea. După ce au văzut scurtmetrajul, producătorii peliculei «Cold Mountain» m-au întrebat unde am stat ascuns până acum, că vor să joc în următoarea lor producţie. În distribuţie se vor afla şi titanii filmului nostru, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş”, susţine cântăreţul.