Adrian Filip, fost mare jucător la UTA, a murit fulgerător

Fotbalul arădean este în doliu. Adrian Filip, cel care între 1985 și 1987 a evoluat la UTA, a murit duminică, 21 noiembrie, la vârsta de 58 de ani.

22 nov. 2021, 15:13
Adrian Filip, fost mare jucător la UTA, a murit fulgerător

Adrian Filip, fotbalist al unei echipe românești de tradiție din România, UTA, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe Facebook, de reprezentanții grupării arădene, pentru care a evoluat mai bine de zece ani.

Adrian Filip, fost fundaș al echipei UTA, a încetat din viață duminică după amiază. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului din Arad, pe pagina oficială de Facebook. Adrian Filip a jucat la Arad, pentru UTA, în perioada 1985 – 1987, conform informațiilor oficiale. Fostul sportiv avea 58 de ani.

„E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987. Odihnească-se în pace”, au transmis oficialii grupării din Arad, pe pagina de Facebook.


Adrian Filip a început să joace fotbal la echipa de juniori a UTA, după care, la finalul junioratului s-a îndreptat către o altă formațiune. Pentru câtva timp, fundașul arădean a jucat la Victoria Ineu, în Divizia C. Ulterior, el a revenit la Bătrâna Doamnă, așa cum este supranumită UTA și a evoluat vreme de 12 ani ca fundaș central.

Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19. S-ar fi tratat acasă şi a ajuns prea târziu la ATI
Spre finalul carierei, în anii 90, Adrian Filip a mai jucat la Olimpia Bujac (cunoscută în acea vreme și ca Indagrara). Aici a fost coechipier cu fratele său, Dorin, dar și cu alți jucători locali importanți, precum Lazăr sau Sălăjan, după cum relatează specialarad.ro.Fotbalul arădean este în doliu. Adrian Filip, cel care între 1985 și 1987 a evoluat la UTA, a murit duminică, 21 noiembrie, la vârsta de 58 de ani.

Tragedie imensă! Un fotbalist de 17 ani a murit chiar sub ochii coechipierilor săi

În ultimii ani, după ce s-a lăsat de fotbal, fostul fundaș al UTA, Adrian Filip, s-a dedicat unei alte pasiuni, pescuitul. El a deținut o baltă de pescuit în localitatea Sântoma, de la ieșirea din Pecica spre Nădlac.

De altfel, aici și-a găsit și sfârșitul, fulgerător, luându-și pe nepregătite apropiații și rudele. Potrivit aceleași sursei, din presa locală, cu doar câteva ore înainte de deces, Adrian Filip s-a aflat în compania unor prieteni. Aceștia au confirmat că s-au întâlnit, de la prima oră, la o cafea și au rămas împreună până spre după amiază.