Adrian Ilie, denunţat de Bogdan Mara şi Iulian Miu. Aceştia îl acuză că le-a furat sute de mii de euro

Foştii fotbalişti Iulian Miu şi Bogdan Mara, care susţin că fostul atacant al naţionalei României, Adrian Ilie, i-a păcălit cu sute de mii de euro. El le-a cerut banii pentru o afacere cu eoliene, însă i-a folosit în interes personal.

26 iul. 2016, 12:49
Adrian Ilie, denunţat de Bogdan Mara şi Iulian Miu. Aceştia îl acuză că le-a furat sute de mii de euro

Cei doi fotbalişti îl acuză pe Adrian Ilie că ar fi sustras 1,47 milioane euro de la trei societăţi unde era acţionar. Banii trebuiau investiţi într-o afacere cu eoliene. Concret, banii s-ar fi dus în conturile unei firme din Spania, care nu are legătură cu eolienele.

Am fost contactat de Iulian Miu, care mi-a spus că a fost prejudiciat de Adrian Ilie cu 100.000 de euro. La întâlnire am aflat că şi domnul Mara i-a dat bani„, a declarat avocatul Florin Târnoveanu, citat de România TV.

Primul care a făcut plângere este un om de afaceri, care a investit şi el bani. Partenerii lui Adrian Ilie au descoperit dispariţia banilor după ce firmele în care investit au intrat în insolvenţă. Avocatul părţilor vătămate susţine că există extrasele de cont drept dovadă că Adrian Ilie ar fi sustras din conturi, zilnic, câte o mie de euro.

Această sumă a reprezentat un împrumut către trei societăţi în care Adrian Ilie deţinea calitatea de asociat exclusiv cu destinaţia de dezvolatre a unui proiect de energie alternativă. Proiectul nu a mai fost realizat, dar banii din firmă au dispărut. Ajunși la insolvență, partenerii de afaceri ai lui Adrian Ilie au verificat conturile și au văzut cum banii s-au scurs în conturile unor spanioli fără nicio legătură cu proiectul. Iar asta nu a fost tot… Suma de 1.470.000 de euro nu s-a mai regăsit dupa aproape trei luni. De asemenea chiar şi Adrian Ilie, se vede din extrasele de cont, a scos bani zyilnic de la ATM, câte 4.000 de lei„, a declarat Florin Târnovean.