Adrian Iovan, Aura Ion, Mădălina Manole şi Mihăiţă Neşu, marcaţi de blesteme

Blestemele care i-au lovit pe unii dintre cei mai iubiţi români, explicate de specilişti. Clarvăzătoarea Nicoleta Moldovan face dezvăluiri incredibile despre cum au murit cu zile Adrian Iovan şi Aura Ion dar şi ce suferinţă a făcut-o pe Mădălina Manole să-şi pună capăt zilelor. Clarvăzătoarea Nicoleta povesteşte şi de ce Mihăiţă Neşu a fost încercat de atâtea greutăţi în ultimii ani dar şi ce-l aşteaptă pe mai departe.

24 oct. 2014, 14:35

„Mădălina toată viaţa a suportat consecinţa propiilor alegeri. Întotdeauna a ales cu sufletul, nu a fost cerebrală. Această căsătorie pe care ea a făcut-o nu a făcut decât să-i semneze sentinţa la moarte. Mădălina nu s-ar fi sinucis pentru nimic în lume, pentru că avea un copil pe care şi-l dorise foarte foarte mult. Singurul ei punct nevralgic a fost această căsătorie, această sufocare pe care o simţea din partea neamului soţului”, a declarat pentru România TV Nicoleta Moldovan.

Clarvăzătoarea explică de ce destinul Mădălinei Manole a fost unul atât de tragic. De ce Mădălina a ales să-şi curme suferinţa punându-şi capăt zilelor.

În momentul în care mintea nu-ţi mai judecă raţional, automat nu mai vezi nicio soluţie. Problema este acel copil căruia i s-a încărcat o karmă din cauza tatălui şi este un copil nevinovat. Acest copil va fi privit întodeauna fiind copilul unui sinucigaş„, a completat Moldovan.

Mădălina Manole nu şi-a putut găsi pacea nici după ce a făcut sacrificiul suprem pentru asta.Ea nu a fost înmormântată creştineşte, nu au făcut decât să o facă un suflet rătăcitor care nu-şi găseşte liniştea. Mădălina îşi va putea găsi liniştea în momentul în care se va afla adevărul”.

Destinul lui Adrian Iovan a fost pecetluit chiar de la naştere. Pasiunea pentru zbor a fost cea care i-a adus sfârşitul. Nu doar în această viaţă… 

Destinul lui era această moarte prematură violentă. Locul acela este un loc nefast, un loc încărcat cu nişte energii negative. Acolo s-au mai întâmplat nişte accidente, în zona aceea. Trebuia să renunţe, să rămână la pensie, să nu mai zboare”, a spus clarvăzătoarea.

Mihai Neşu, un alt destin tragic, un destin decis fără ca cineva să fi putut să lupte împotriva lui. Fotbalistul a pierdut aproape tot. Întâi, cariera. Apoi mama. Ieri şi-a înmormântat cu sufletul plin de durere tatăl.

„De fapt blestemele se mostenesc din neam. Copilul moşteneşte de la părinţi, păcatele părinţilor se împregnează în ADN-ul copiiilor. Mă gândeam la el exact ca Iov – i s-a luat totul: familie, sănătate, parte materială, tot, tot, tot”, a spus Nicoleta Moldovan.

Mihăiţă Neşu a rămas aproape singur. Şi, totuşi, mai are forţă să treacă peste toată necazurile.

„În momentul în care te apropii de un anumit ciclu de viaţă se întâmplă inevitabilul. Toate energiile astea negative blochează tot ce este bun şi pozitiv şi probabil a fost acea perioadă în viaţa lui care l-au lovit”, a explicat clarvăzătoarea.

Blesteme sau nu, Neşu a pierdut în faţa lor tot ce a avut mai de preţ.

„Tot ce a avut de tras omeneşte a tras. Singurul lucru care îi rămâne acum este, aşa cum am spus, credinţa în Dumnezeu”, mai spus Moldovan.