ADRIAN IOVAN, MESAJUL prin care pilotul pare că şi-a presimţit MOARTEA

Pilotul Adrian Iovan, care şi-a dat ultima suflare în teribila tragedie aviatică din Munţii Apuseni de la sfârşitul lui ianuarie, parcă şi-a presimţit sfârşitul. Ultimele imagini publicate de el dovedesc asta.

28 mai 2014, 08:21

Pilotul erou Adrian Iovan, care si-a dat ultima suflare in avionul mortii cazut in Muntii Apuseni, alaturi de studenta Aura Ion, tanara care a murit cu lacrimile inghetate pe fata, a postat pe contul sau de socializare cateva imagini cu familia sa chiar in pragul Craciunului, scrie cancan.ro. Descrierea scrisa alaturi de poze parca avea sa prevesteasca teribila tragedie. 

Citeşte şi Medicii legişti: Aura Ion ar fi supravieţuit dacă salvatorii ar fi ajuns la timp, dar ar fi rămas paralizată

In ultimele sale declaratii, Adrian Iovan a spus ca sarbatorile de iarna le va petrece alaturi de familia sa, fiica Irina, nepotica si fiul sau Albert. Practic, aceasta avea sa fie ultima oara cand pilotul petrecea un Craciun alaturi de ei, iar parca simtind acest lucru, el a vrut sa fie unul deosebit. Adrian Iovan o iubea foarte multe pe nepotica sa.

Citeşte şi GEST IMPRESIONANT făcut de Romaniţa la patru luni de la dispariţia pilotului ADRIAN IOVAN

Astfel, ca pilotul erou a organizat un Craciun de neuitat, dupa cum putem vedea si din imaginile publicate de acesta. Comentariul lasat de pilot la fotografiile respective este: „Ultima zi cu Nepotica, Irina si Thibau„.