ADRIAN IOVAN, blestemat după ce ar fi împuşcat un câine: „Să moară în agonie, pe pământul îngheţat”

Blestemul inspaimantator aruncat asupra lui Iovan: “Sa moara in agonie, culcat pe pamantul inghetat!" Acuzat ca a impuscat un caine in 2012, Adrian Iovan ar fi fost afurisit de proprietara animalului, o femeie gravida!

25 ian. 2014, 09:38
ADRIAN IOVAN, blestemat după ce ar fi împuşcat un câine: „Să moară în agonie, pe pământul îngheţat”

ADRIAN IOVAN a fost blestemat să moară după ce a împuşcat un câine. Incidentul a avut loc in martie 2012, pe o strada din Otopeni, in zona in care locuia Adrian Iovan. O femeie, gravida in patru luni, a sustinut ca l-a vazut pe Adrian Iovan coborand din masina si ca i-a impuscat cainele, care a agonizat in zapada pana a murit. „Am vazut o arma indreptata in directia casei mele. Nu am stiut in ce directie vrea să traga. Era o arma ceva mai lunga, am vazut teava. Am tipat la el, s-a speriat si a plecat in tromba cu masina”, a declarat femeia televiziunilor, potrivit Wowbiz.ro.

ADRIAN IOVAN a negat ca a ucis cainele, a predat doua pistoale la politie si, in urma expertizei balistice, s-a constatat ca nu s-a tras cu acele arme. Vecinii povestesc insa ca femeia gravida, inspaimantata de uciderea cainelui si de faptul ca emotiile i-ar putea provoca un avort, l-ar fi blestemat pe Adrian Iovan sa moara in chinuri, la fel ca animalul pe care l-ar fi impuscat: „in agonie, culcat pe pamantul inghetat”. Exact sfarsitul de care a avut parte pilotul in accidentul aviatic din Muntii Apuseni!