ADRIAN MINUNE este la pământ. Fiica lui cea mijlocie l-a făcut de râs. Ce se întâmplă în familia manelistului FOTO

Dezamăgire mare astăzi în familia lui Adrian Minune, după ce Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obţinut doar 3.50 la Matematică şi 6.40 la Limba şi literatura română, media generală fiind 4.95.

26 iun. 2017, 11:30
ADRIAN MINUNE este la pământ. Fiica lui cea mijlocie l-a făcut de râs. Ce se întâmplă în familia manelistului FOTO

Tânăra a studiat la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, dovadă că este şi ea preocupată de muzică, la fel ca tatăl, dar şi sora ei mai mare, scrie cancan.ro. Notele afişate azi sunt cele înainte de contestaţie, aşa că, în cazul în care vor dori recorectarea lucrărilor, copiii vedetelor pot obţine sutimi în plus sau în minus. Contestaţiile se depun azi, 26 iunie, până la ora 20, iar pe 30 iunie se vor publica rezultatatele finale la Evaluarea naţională 2017.

Citeşte şi REZULTATE Evaluarea Naţională 2017: doar două medii de 10, în vreme ce 570 de candidaţi au scos sub media 5 la Galaţi

Nu doar fiica manelistului a fost singura care a avut emoţii astăzi! Fiul mijlociu al lui Dan Bittman, dar şi frumoasa Inoke, fiica lui Cabral din căsnicia cu Luana, au trecut prin probele de foc. Adriana, deşi este doar o adolescentă, are deja o viaţă plină, nu doar pentru că urmează pasiunea moştenită în familie pentru muzică, dar şi pentru că are un iubit, alături de care se pozează des, postând apoi fotografiile pe contul ei de Instagram.