Adrian Minune, „săltat” de poliţie. Ce anunţă a făcut pe facebook. Reacţia fanilor: „Să n-ai grijă, ţi-am pus avocat”

Adi Minune, flancat de polițiști! Cântărețul de manele a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii, în care este alături de mai mulți oameni ai legii, îmbrăcați în uniformă. 

01 nov. 2019, 13:20
Adrian Minune, „săltat” de poliţie. Ce anunţă a făcut pe facebook. Reacţia fanilor: „Să n-ai grijă, ţi-am pus avocat”

Adrian Minune a făcut un anunț cu care le-a dat emoții unora dintre cei care îl iubesc și îi ascultă muzica. „Săltat de polițiști”, a scris artistul pe o rețea de socializare, unde a postat și o poză grăitoare.

De această dată, Adi Minune nu a comis nicio infracțiune. În fotografie, zâmbește larg alături de forțele de ordine, doi polițiști, o polițistă și un jandarm. Lângă manelist se află o polițistă tânără, la începutul carierei. Cele două fotografii au fost postate pe Facebook, chiar de Adi Minune. Acesta a trecut la descrierea fotografiilor mesajul: SĂLTAT DE POLIȚIȘTI.

Apropiații și fanii îndrăgitului manelist au gustat gluma făcută de el, iar unii dintre ei i-au lăsat mesaje haioase. “Cât să mai rezisti și tu – trafic internațional de voce unică și inegalabilă, “Adrian Simionescu, prea greu să fii săltat ”, “Să n-ai frică, Adriane, că ți-am pus avocat. Pupici”, “Să nu colaborezi”, “Cred că ei te-au rugat să faceți poza :)))” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea cântărețului