Adrian Minune şi-a scos amanta în oraş, la narghilea. Cei doi s-au gigulit ca doi adolescenţi

Adrian Minune şi-a scos amanta în oraş. Cei doi s-au gigulit ca doi adolescenţi în văzul tuturor.

19 sept. 2019, 06:01
Adrian Minune şi-a scos amanta în oraş, la narghilea. Cei doi s-au gigulit ca doi adolescenţi

Devenit recent bunic pentru prima dată, Adrian Minune ştie să se bucure de toate plăcerile vieţii, scrie spynews.ro. Artistul în vârstă de 44 de ani are grijă ca familiei să nu îi lipsească nimic şi, în acelaşi timp, se asigură că are parte şi el de micile bucurii ale vieţii.

Citeşte şi Triunghi amoros la Insula Iubirii. Dana, Bogdan şi Adrian, despre fanteziile lor supreme. „Dacă îi spun, o să se sperie”

Paparazzii l-au surprins pe Adrian Simionescu în timp ce lua masa alături de o brunetă focoasă. Nu, nu este soţia lui, ci o altă femeie. Brunetă, cochetă, aranjată şi machiată, femeia a reuşit să îl cucerească pe cântăreţ sau cel puţin asta demonstrează imaginile.

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut clipe romantice la o terasă din Capitală, acolo unde s-au sărutat de mama focului, în arome de narghilea. Amândoi cu zâmbetul pe buze, Adrian Minune şi bruneta s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt exact ca doi adolescenţi aflaţi la început de relaţie. Totul… fără să le pese că cineva i-ar putea observa.

Nu este prima dată când Adrian Minune este surprins în ipostaze tandre cu diferite femei. Încă din 2013 a apărut zvonul că artistul nu se „limitează” la o singură femeie. De atunci şi până acum, Adrian a mai fost „prins” în fapt.