Adrian Mititelu a câştigat PALMARESUL! FC U Craiova, echipa din Liga 3, are 4 titluri şi 6 Cupe al României

Adrian Mititelu a anunţat, luni, că a câştigat procesul privind palmaresul Universităţii Craiova. Astfel, FC U Craiova 1948, grupare care tocmai a promovat în Liga 3, are 4 titluri de campioană şi 6 Cupe al României!

18 iun. 2018, 12:07
Adrian Mititelu a câştigat PALMARESUL! FC U Craiova, echipa din Liga 3, are 4 titluri şi 6 Cupe al României

Adrian Mititelu a postat mai multe mesaje pe contul său pe Facebook, după decizia Curţii de Apel.

„Am câştigat la Timişoara! Istoria şi Palmaresul UNIVERSITATII sunt la FCU! CSU este doar o copie frauduloasa! Pentru ca ei nu vor putea sa ne schimbe istoria…”, a scris Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu va cere prejudiciu LPF, pentru că forul a emis un comunicat în noiembrie 2017 în care a anunţat că îi atribuie grupării din Liga 1 palmaresul istoric al alb-albaştrilor între 1948 şi 1991. Totul vine după ce Clubul Sportiv Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea, a câştigat în instanţă marca Universitatea Craiova, în defavoarea lui Adrian Mititelu. În urma acestei sentinţe, Badea a cerut în instanţă să se constate că întregul palmares al Universităţii Craiova se află sub patrimoniul Clubului Sportiv, în cadrul dosarului 11665/63/2014**/a2, ce a ajuns pe rolul Curţii de Apel Timişoara.