Adrian Mititelu a dat un TUN de 30 DE MILIOANE DE EURO. Surpriză uriaşă: ce face cu BANII

Adrian Mititelu a dat o adevărată lovitură financiară. A câștigat peste 30 de milioane de euro, din vânzarea unor terenuri, și acum vrea să construiască un stadion pentru Universitatea Craiova, echipa din Liga 3.

17 mai 2019, 14:54
Adrian Mititelu a dat un TUN de 30 DE MILIOANE DE EURO. Surpriză uriaşă: ce face cu BANII

Universitatea Craiova va avea un nou stadion, în 2020. Patronul echipei din Liga 3 va construi o nouă arenă, de 12.500 de locuri, din banii săi, chiar dacă echipa a ratat promovarea în Liga 2. Stadionul va fi amplasat în Balta Craioviței.

Adrian Mititelu, de nerecunoscut şi pentru fanii Craiovei. Fostul patron din Bănie a slăbit zeci de kilograme

„Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puțini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. În felul ăsta, indiferent de decizia primăriei, care nu lasă echipa noastră să evolueze pe stadionul central, stadion făcut din bani publici, subliniez acest lucru, echipa va juca pe un stadion din Craiova. Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craioviței, iar construcția lui va dura un an”, a spus Marcel Pușcaș, preşedintele celor de la Universitatea Craiova.

Echipa lui Adrian Mititelu nu a avut dreptul de a evolua pe noua arenă „Ion Oblemenco”. Meciurile de pe teren propriu au fost disputate la Drobeta Turnu Severin.