Adrian Mititelu, ŞANTAJAT şi AMENINŢAT. Anunţă ÎNREGISTRĂRI BOMBĂ

Adrian Mititelu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care face dezvăluiri extrem de dure referitoare la omul de afaceri Mihai Rotaru, cel care, în opinia lui, a băgat în faliment FC Universitatea Craiova.

22 iul. 2015, 06:52
Adrian Mititelu, ŞANTAJAT şi AMENINŢAT. Anunţă ÎNREGISTRĂRI BOMBĂ

Adrian Mititelu susţine că Mihai Rotaru l-a şamtajat şi l-a ameninţat.

„În toată această perioadă de agresiune de tip mafiot împotriva UNIVERSITATII CRAIOVA şi a mea, foarte mulţi dintre suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA s-au îndoit, mai mult sau mai puţin de ceea ce am tot spus că mi se întâmplă. Nu vreau să mă plâng, doresc totuşi să cunoaşteţi adevărul şi ceea ce se întâmplă în spatele cortinei.

În toţi aceşti ani, extremi de grei pentru mine şi familia mea, am reuşit să rezist unor constrângeri greu de suportat. Am făcut toată astea şi din dorinţa de a arată, că mai sunt şi oameni care au coloană vertebrală şi nu îngenunchează la prima ameninţare. Aşa am fost crescut, aşa voi muri. Mulţi nu m-au înţeles şi m-au perceput altfel decât în realitate sunt convins, însă ca în timp cei mai mulţi mă vor înţelege şi îmi vor da dreptate. Acum să trecem la treabă!

La circa 10 zile după ce împreună cu Asociaţia Suporterilor am anunţat reînscrierea în competiţia fotbalistică a FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, Mihai Rotaru prin împuternicitul sau Vasile Şiman m-a contactat pe mai multe căi, menţionând că nu este prima oară când Rotaru a încercat să mă abordeze.

Observând insistenţa lui Rotaru, l-am desemnat pe aliatul meu în acest război, Mircea Moise să intre în contact cu aceştia. Totodată, în aceeaşi zi am anunţat DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE, respectiv procurorul care cercetează faptele săvârşite de FRF, CSU, OLGUŢA, BADEA, ROTARU etc. în dosarul 514/P/2014.

Au avut loc circa 15 întâlniri între reprezentantul meu şi reprezentatul lui Rotaru, bineinţeles că întâlnirile au fost înregistrate cap-coadă în mod legal, pentru că nu cumva Rotaru să ne acuze de minciună. 

Citeşte şi CS Universitatea Craiova, cu LEUL ISTORIC pe tricouri în LIGA I

Ce voia ROTARU?

– Să îi CEDEZ 10 hectare (100.000 de metri pătraţi) de teren intravilan situat în municipiul Craiova, a cărui valoare este de cel puţin 15 MILIOANE DE EURO la acest moment (este vorba chiar de terenul din suprafata de 50 de hectare, pe care chiar el mi l-a blocat prin fel şi fel de litigii şi contestaţii pentru a nu-l putea vinde şi implicit a salva Fotbal Club Universitatea Craiova) şi să preiau Clubul CSU CRAIOVA.

CE PRIMEAM ÎN SCHIMB?

– Clubul CSU CRAIOVA

– Creanţa EURO EXPO SRL TÂRGU MURES (pe care Rotaru o deţine în mod mascat, Rotaru fiind persoana care a solicitat ca Fotbal Club U Craiova SA să intre în faliment)

– Renunţarea la acţiunea de contestare a PUZ-ului de la Balta Craioviţa şi la alte acţiuni introduse de acesta prin interpuşi la societatea CETATEA BANIILOR CITY SA, litigii în legătură cu terenurile de la Balta Craioviţei.

– Reangajarea la FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a lui Mircea Moise pentru a putea apăra interesele clubului în procesul penal cu Federaţia de la Tribunalul Bucureşti.

Reamintesc că Moise Mircea fusese dat afară chiar de Rotaru, prin intermediul lichidatorului judiciar. Mentionez că, Rotaru avea această putere prin prisma faptului că el controla creanţa EURO EXPO şi implicit masa credală, fiind în fapt persoana care a numit şi lichidatorul judiciar.

– Eram lăsat în pace să trăiesc liniştit cu familia mea şi puteam să fac fotbal la Craiova, întrucât prin cedarea celor 10 hectare şi preluarea CSU scăpam de cel mai puternic duşman, aşa cum se autointitula Rotaru şi Brigada lui.

CITEŞTE ŞI ADRIAN MITITELU, victorie uriaşă în INSTANŢĂ

DIN CONŢINUTUL ACESTOR 15 ÎNTÂLNIRI ŞI CIRCA 500 DE MINUTE DE DISCUŢII, SE EVIDENŢIAZĂ URMĂTOARELE :

– Aveam o singura şansă să scap de blocajul impus de Rotaru şi brigada lui. Aceasta era unica şansă şi consta în cedarea a 10 hectare de teren şi niciun metru pătrat mai puţin, iar acest teren şi l-a ales el din cele 50 hectare existente.

– FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a fost băgată în faliment de Rotaru şi brigada lui.

– Inculpaţii ce fac obiectul dosarelor aflate pe rolul Tribunalul Bucureşti, unde se judecă procesul cu Federaţia au judecătorii.

– Creanţa lui EURO EXPO SRL TÂRGU MUREŞ, care a stat la baza intrării în faliment o deţine în fapt Rotaru.

– Nu am nicio şansa să ies din acest blocaj din cauza influenţei politice şi în justitie pe care o are Rotaru.

– În cazul în care anunţ DNA-ul, Rotaru este atât de puternic încat se poate ocupa de mine din puşcărie chiar şi 20 de ani!

– Rotaru este atât de puternic încât DNA-ul nu are ce să îi facă, deoarece are foarte multe relaţii şi dispune de o avere de peste 100.000.000 euro, fiind o persoană care în afara faptului că posedă foarte mulţi bani, este şi o persoană nebună, dispusă să plătească pentru a mă termina.

– În niciun caz nu voi fi lăsat să fac echipă în liga a 4-a, deoarece afectează interesele lui CSU.

– Toţi colaboratorii mei m-au trădat şi au fost cooptaţi de către Rotaru.

– La un moment dat, ameninţările brigăzii lui Rotaru se intensifică mergându-se voalat la ameninţări cu moartea.

– Tot în cadrul acestor discuţii, omul lui Rotaru recunoaşte că CSU este o echipă fără identitate şi dacă Rotaru nu pune mâna pe palmaresul şi brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA, activitate CSU reprezintă un proiect eşuat şi ca atare vor trage toate sforile să mi-l ia cu japca, dacă va fi cazul.

– Pe final, văzând că nu primeşte de la mine ce şi-ar dori, Rotaru încearcă să îl cumpere pe Mircea Moise oferindu-i peste 200.000 euro pentru a mă trăda şi a mă lăsa singur în lupta cu ei.

Oameni buni, toate aceste lucruri vor fi confirmate de înregistrarile audio existente, începand de mâine. Sunt atât de multe probe încât o să fie nevoie de foarte mult timp pentru a le pune la dispoziţie pe toate.

Vă asigur că sunt extrem de interesante şi de spectaculoase. Nu aţi mai auzit o asemenea agresiune de tip mafiot, decât în celebrul serial “La Piovra”.

De asemenea, sunt convins că şi DNA deţine multe alte probe.

Menţionez, că există şi o altă înregistrare separată, care vizează şantajul exercitat de OLGUŢA VASILESCU, înregistrare care va fi prezentată mai târziu.

ÎN REST, TOATE PROBLEMELE DE RESTAURAREA ORDINII PUBLICE, TRAGEREA LA RĂSPUNDERE A VINOVAŢILOR ŞI APĂRAREA INTERESELOR LEGITIME ALE PERSOANELOR, ESTE ATRIBUTUL EXPRES AL PARCHETULUI, ÎN ACEST CAZ AL DNA.

P.S : Îmi cer scuze faţă de procurorii care lucrează în dosarul 514/P/2014, dar îi rog să mă înţelegă că nu am mai avut răbdarea necesară datorită presiunii uriaşe pe care o exercită suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA asupra mea, în legătură cu revenirea echipei în fotbal”.