Adrian Mititelul Jr. nu se sfiește să își răsfețe iubita. Cum s-au distrat Oana Marica și fiul patronului de la FCU Craiova pe plajele de la malul Mării Negre

Oana Marica și Adrian Mititelul Jr. nu se mai ascund de ochii lumii. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar afaceristul e dispus să facă orice pentru a-și răsfăța iubita. Cum s-au distrat porumbeii pe plajele din Neptun.

25 iul. 2023, 11:15
Adrian Mititelul Jr. nu se sfiește să își răsfețe iubita. Cum s-au distrat Oana Marica și fiul patronului de la FCU Craiova pe plajele de la malul Mării Negre
Adrian Mititelul Jr. nu se sfiește să își răsfețe iubita. Cum Oana Marica și fiul patronului de la FCU Craiova pe plajele de la malul Mării Negre

Oana Marica și Adrian Mititelu Jr. se iubesc, iar acest lucru nu mai este un secret. Deși cei mai mulți internauți nu se așteptau ca scânteia dintre cei doi să rămână aprinsă prea mult timp, se pare că porumbeii nu au de gând să se despartă prea curând. Cu toate acestea, își doresc să rămână discreți și nu fac prea mare vâlvă pe acest subiect.

Citește și: Ana Morodan, dezvăluire-șoc! „Contesa digitală” nu regretă accidentul: „Dacă nu făceam ce am făcut, nu aș fi putut să mă opresc”

Înainte de a avea o relație cu fiul patronului de la FCU Craiova, Oana Marica a fost logodită cu Marius Nicolae, iar relația lor a fost una extrem de tumultoasă, fiind marcată de mai multe despărțiri și împăcări. Sportivul aspira la o relație de lungă durată, visând să întemeieze o familie cu aceasta. Mai mult, în această idee, Nicolae a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă. În ceea ce îl privește pe Adrian Mititelu Jr., el a avut o relație cu Andra Apostol, cunoscută drept Angelina Jolie de România, însă lucrurile nu au funcționat așa cum au sperat. Andra s-a împăcat cu fostul iubit, iar fiul patronului de la FCU Craiova a rămas singur, fiind unul dintre cei mai vânați burlaci.

Oana Marica și Adrian Mititelu au început o relație, însă au încercat pe cât posibil să păstreze discreția și să se ferească de ochii curioșilor. În ultima perioadă, cei doi au avut parte de momente superbe împreună, în multiplele vacanțe în care au plecat. Prima dintre acestea a fost în Spania, în celebra stațiune Marbella, pentru ca mai apoi să călătorească în Monaco în luna iunie, iar la începutul acestei luni s-au bucurat de luxul oferit de Mykonos.

Chiar dacă până acum fiul milionarului de la Craiova și-a plimbat iubita în cele mai fițoase stațiuni, în acest weekend cei doi au dat o fugă până la mare în România, profitând la maximum de plajele luxoase de pe litoralul românesc. Cei doi s-au bucurat de soare în stațiunea Neptun, unde au fost surprinși de paparazzii SpyNews. Cei doi au fost văzuți la unul din barurile de pe plajă, fiind însoțiți de mai mulți prieteni din gașca lui Adrian Mititelu, printre care și celebrul afacerist Beinur. Porumbeii nu se mai ascund de ochii lumii, având o relație cât se poate de asumată. Ba mai mult, la un moment dat, afaceristul a sărutat-o pasional pe frumoasa brunetă, semn că lucrurile sunt cât se poate de oficiale.

După ce s-au bucurat de terasă, Oana Marica și Adrian Mititelu Jr. au pornit spre plajă, alături de Beinur și de un alt bărbat. Cei doi păreau foarte îndrăgoștiți, iar afaceristul era foarte atent cu partenera sa.

Primele zvonuri cu privire la relația lor au apărut după ce Adrian Mititelu Jr. a postat mai multe imagini cu Oana Marica în timp ce ea dansa, într-un club din București. Totodată, acesta îi cunoaște preferințele șatenei, iar de ziua ei, i-a cumpărat un buchet uriaș de trandafiri pe care i l-a oferit.

Citește și: VIDEO: Cine este Caius Covrig, milionarul român în vârstă de 27 de ani: „N-aș fi avut cum să nu fiu milionar în euro!”