Adrian Mutu a apelat la vrăjitoare pentru a-şi afla viitorul. Vezi ce a vorbit „Briliantul” cu Vanessa VIDEO

Adrian Mutu a apelat la vrăjitoare pentru a afla ce îi rezervă viitorul. Dezvăluirea reiese din schimbul de mesaje cu Vanessa, celebra vrăjitoare a vedetelor, mesaje care au fost făcute publice de cei care anchetează cazul. Invitată la emisiunea Cancan.ro difuzată de România TV, Vanessa a recunoscut că briliantul a apelat la serviciile ei, la fel ca şi alti oameni importanţi din showbizz-ul românesc.

04 aug. 2014, 08:47
Adrian Mutu a apelat la vrăjitoare pentru a-şi afla viitorul. Vezi ce a vorbit „Briliantul” cu Vanessa VIDEO

În urmă cu 3 ani, Adrian Mutu ar fi mers la vrăjitoare ca să afle ce se întâmplă cu viitorul său profesional. Din interceptările anchetatorilor reiese că i-a cerut Vanessei să îi asigure succesul pe terenul de fotbal, iar vrăjitoarea s-a pus pe treabă.

Vanessa: Nu ai reusit sa imi trimiti lucrurile alea.
Mutu: Nu am avut cu cine.

Vanessa: Păcat, aş fi putut face multe în seara asta.
Mutu: Ştiu, încearcă să faci oricum

Vanessa: Da..o să încerc oricum. Săptămâna viitoate trebuei să ne vedem. nu doar că lucrurile lea u este bine să rămănă legate. eu trebuie să le dezleg, ci şi pentru viitorul tău. Patru ani nu sunt puţini. Cam atât mai ai tu de jucat, aşa în forţă.
Mutu: Ok, ne auzim luni!

Vanessa: Ok, vorbim luni seară. Noapte bună!

Invitată la emisiunea Cancan.ro, difuzată de România TV, Vanessa a recunoscut că briliantul a apelat la serviciile ei. Femeia spune chiar că l-a avertizat pe Mutu că se va despărţi de soţia lui, Consuelo, subiect speculat îndelung şi de presa tabloidă, în ultima perioadă. Aceeaşi presă de scandal a speculat că Vanessa i-ar fi cerut fotbalistului pentru servicii 50.000 de euro, dar a primit în schimb doar un buchet de flori, trimis de Mutu printr-un apropiat.

Citeşte şi: Adrian Mutu se dă din nou în stambă. Vezi ce FOTOGRAFIE SCANDALOASĂ a postat pe un cont de socializare