Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!”. UPDATE: A demisionat şi Cristi Balaj

După înfrângerea dureroasă suferită de CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal al echipei.

03 apr. 2024, 22:45
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!”. UPDATE: A demisionat şi Cristi Balaj
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. "A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!"

UPDATE: După Adrian Mutu, și Cristi Balaj a demisionat de la CFR Cluj. Supărat pe jucătorii săi după prestația de la Hunedoara, Adrian Mutu și-a înaintat demisia de la CFR Cluj, motivând că s-a simțit umilit în timpul meciului cu divizionara secundă.

La câteva ore distanță, Cristi Balaj, președintele clujenilor, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a anunțat că a decis să ia o pauză și să renunțe la calitatea de oficial pe care o avea la CFR Cluj.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică.

Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a transmis Cristi Balaj pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „Briliantul” a confirmat demisia pentru FANATIK, precizând că a luat această hotărâre în această dimineață, la ora 11:00. De asemenea, şi-a exprimat dezamăgirea sa profundă față de rezultatul echipei sub conducerea sa și a subliniat că nu poate accepta un astfel de eșec, având o mentalitate de învingător. Antrenorul a declarat că demisia sa a fost deja înaintată președintelui CFR Cluj, Cristi Balaj, și patronului clubului, Ioan Varga. şi a subliniat că așteaptă ca demisia să-i fie acceptată de conducerea clubului și a exprimat speranța că echipa va continua să performeze, deși recunoaște că condițiile actuale sunt dificile.

Citeşte şi: Mircea Sandu şi-a vândut vila de la Nisa şi a cumpărat, în schimb, trei apartamente în Monte Carlo. Cât cere chirie pentru unul singur

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și Ioan Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Simona Halep, prinsă cu minciuna! Situaţia jenantă la care s-a expus fostul lider WTA VIDEO

În cariera de antrenor, Adrian Mutu le-a mai pregătit pe Voluntari, Al Wahda U21, Romania U21, FC U Craiova, Rapid şi Neftchi Baku.