Adrian Mutu a scos O AVERE din botez şi nuntă. Cât a mers DARUL

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios şi au făcut şi botezul fiului lor, Tiago. "Briliantul" a dat lovitura ţi în plan financiar cu cele două evenimente.

16 oct. 2017, 14:13
Adrian Mutu a scos O AVERE din botez şi nuntă. Cât a mers DARUL

Adrian Mutu şi Sandra Bachici şi-au unit, duminică, destinele în faţa lui Dumnezeu. Cei doi îndrăgostiţi au trăit emoţii la dublu pentru că şi-au boteazat şi fiul, pe micuţul Tiago. Petrecerea a fost una senzaţională, iar invitaţii numai unul şi unul. Toţi cei prezenţi s-au bucurat de meniul sofisticat şi de atmosferă. 

Adrian Mutu s-a însurat a treia oară. În aceeaşi zi şi-a botezat şi al patrulea copil, pe Tiago VIDEO

Cancan a aflat şi suma pe care au strâns-o Adrian Mutu şi Sandra Bachici cu ocazia celor două evenimente: 120.000 de euro a fost profitul cu care cei doi soţi au plecat acasă. De precizat că niciunul dintre invitaţi nu a oferit mai puţin de 1.000 de euro.

Petrecerea a fost organizată în detaliu şi gândită ca la carte, Adrian Mutu asigurându-se din start că iese pe plus în urma nunţii: a vândut drepturile de televizare pe 30.000 de euro, plus costurile locaţiei party-ului de după ceremonia religioasă, ajungând astfel la un onorariu de 50.000 de euro.